Vehklemisliit hindas epeekoondise esitust Rio olümpial hindega neli

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich (vasakult), Julia Beljajeva, varuvõistleja Kristina Kuusk ja Erika Kirpu Rio olümpial.
Irina Embrich (vasakult), Julia Beljajeva, varuvõistleja Kristina Kuusk ja Erika Kirpu Rio olümpial. Foto: Tairo Lutter

Esmaspäeval Tallinnas kogunenud Eesti Vehklemisliidu juhatus hindas koondise esinemist Rio olümpial nelja vääriliseks. Samuti kinnitati, et detsembris toimub uue juhatuse valimine, kes siis otsustab, kas koondised jätkavad tööd seniste peatreeneritega või mitte.

«Võistkonnana kõik ambitsioonid ja eesmärgid ei täitunud. Neli aastat tagasi oli näiteks Kaido Kaaberma eesmärgiks pannud olümpiakulla,» rääkis Eesti Vehklemisliidu president Margus Hanson ETV spordiuudistele antud intervjuus, mida vahendas ERR Sport.

«Me viie palli süsteemis arvasime, et kui oma tulemus tehti ära, üllatust ei tekkinud ja eneseületust ei olnud, siis oli hindeks neli,» lisas Hanson.

Täna otsustati, et uued alaliidu juhatuse valimised toimuvad detsembris ja siis selgub, kas naiskonna peatreenerina jätkab Kaido Kaaberma ja meeskonna eesotsas Igor Tšikinjov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles