Mitme liidrita naistekoondis läheb pingevabalt EM-valikmängudele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naistekoondis asub mängima EM-valiksarja teist ringi.
Eesti naistekoondis asub mängima EM-valiksarja teist ringi. Foto: Jaanus Lensment

VÕRKPALL. Eesti naiste võrkpallikoondis mängib sel nädalavahetusel Euroopa meistrivõistluste valiksarja teist ringi, mille eel tunnistas rahvustiimi peatreener Marko Mett, et kuigi eestlannasid peetakse autsaideriteks, minnakse endast parimat andma.

Eesti naiskonna vastasteks on teises ringis Ungari, Poola ja Soome. Esimene turniir peetakse sel nädalavahetusel Ungaris, teine voor samade vastastega järgmisel nädalavahetusel Poolas. «Seis on täiesti normaalne,» ütles lõppeva treeningtsükli järel Mett. «Loomulikult oleksime tahtnud tugevamaid sparringupartnereid, sest praegu ei saanud me kontrollmängude põhjal täit selgust, mis seisus oleme. Oleks tahtnud kelleltki ikka sugeda saada,» lisas koondise loots, kelle hoolealused olid viimastes kontrollmängudes võidukad.

Tema sõnul minnakse seekordsetele EM-valikmängudele vastu pisut teise koosseisuga kui kevadiste mängude ajal. Nimelt pole seekord koondise ridades mitut liidrit, kuna eemale jäävad nii välismaal klubihooajaks valmistuv Anna Kajalina, kogenud Mari-Liis Graumann kui ka võrkpallist pausi võtnud Polina Bratuhhina-Pitou.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles