Inglismaal kukkus 26-aastane jalgpallur mängu ajal kokku ning suri hiljem haiglas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Wilkinson
Daniel Wilkinson Foto: twitter

Eile suri Inglismaal jalgpallimängu ajal amatöörliigas mängiv 26-aastane Daniel Wilkinson. Tegemist on juba teise jalgpalluriga, kes lühikese aja jooksul oma elu jalgpalliväljakule jättis – pühapäeval suri Prantsusmaa karikamängu ajal 34-aastane mängumees.

Shaw Lane’is jalgpalli mänginud Wilkinson kukkus karikamängus Brighouse Towniga kokku. Ta sai väljakul arstide poolt abi ning viidi haiglasse, kus ta aga suri.

«Täiesti kohutav. Ta oli nii tore kutt, me ei tea, kuidas siit edasi minna,» rääkis jalgpalliklubi peatreener Craig Elliot BBCle. Wilkinson kukkus kokku ajal, mil mängitud oli 60 minutit. Tema koduklubi oli 2:0 juhtimas. Matši edasi enam ei mängitudki.

«Me kõik läksime haiglasse kaasa. Peame omalt poolt tegema kõik, et tema perekonda toetada. Tema vanemad on väga vaprad inimesed,» jätkas peatreener. Wilkinson on kuulunud ka Hull City noortemeeskonda, alles hiljuti lõpetas ta ülikooli ning kolis tüdruksõbraga Sheffieldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles