Galerii: Volodini toorutsemine maksis Infonetile Flora vastu taas punktid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas Flora 2:1 Infoneti ja jätkab tiitlilootustega. Seni suveräänselt liidrikohta hoidnud Infonet lasi aga enda kõrvale 62 punkti peale Levadia, kes sai mõni tund varem 3:0 jagu Nõmme Kaljust. Floral on kolmandana 60 ja Kaljul neljandana 56 punkti.

Flora asus 18. minutil Rauno Sappineni väravast juhtima, ent 41. minutil Aleksandr Kulinitš viigistas. Teise poolaja algul asus Flora Sappineni teisest väravast taas kiirelt juhtima ning 56. minutil pani Infoneti raskesse olukorda Aleksandr Volodin – äärekaitsja sõitis korgid ees jõhkralt sisse Flora ründajale Sakari Tukiainenile ja kohtunik Grigori Ošomkov ei kõhelnud punast kaarti näitamast. Sama mees eemaldati seejuures platsilt ka kolme nädala eest, kui Flora ja Infonet viimati kohtusid!

Vähemuses mänginud Infonet, kelle ridadest puudusid mängukeelu tõttu niikuinii põhimehed Offosu Appiah, Vladimir Voskoboinikov ja Aleksandr Dmitrijev, võitles ka kümnekesi südilt ja viigistamiseks oli mitu võimalust, neist parim Mait Toomiga silmitsi pääsenud Jevgeni Harinil, kuid skoor jäi muutumata – ka Flora ei suutnud mitut head vasturünnakut korraliku söödu või löögiga lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles