Cavani pärast pettumustvalmistavat viiki: võtan vastutuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani
Edinson Cavani Foto: FRANCK FIFE/AFP

Eilne Meistrite liiga suurim kohtumine oli PSG ja Arsenali vahel, mis lõppes 1:1 viigiga. Kuigi Edinson Cavani viis kodumeeskonna 1:0 juhtima, viigistas Alexis Sanchez mängu lõppfaasis kohtumise. Mängupildi järgi võinuks PSG lüüa palju rohkem väravaid ning seda tunnistas ka Cavani, kes luhtas ohtralt võimalusi.

«Väärisime palju paremat tulemust kui 1:1 viik. Riietusruumis oli õhkkond veidi negatiivne, sest meil oli võimalus võita,» vahendab ESPN ründaja sõnu. «Võtan tulemuse eest vastutuse, sest lõin vaid ühe värava. Need kaks punkti, mis me kaotasime, on võistlust arvestades väga tähtisad.»

PSG treener Unai Emery tunnistas, et pärast mängu valdab teda pettumustunne, kuid Cavanit ainuisikuliselt tulemuses süüdistada ei saa. «Tulemus mind ei rahulda, küll aga teeb seda mängupilt, mida näitasime. Lõime seitse väga head väravavõimalust. Cavanisse on mul täielik usk – ta lõi palju olukordi ning koos temaga oleme võidukad,» rääkis Emery.

Cavani ebaõnnestumisi Arsenali vastu on võimalik vaadata siit.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles