Järelvaadatav: Eesti jalgpallikoondise uus peatreener on Martin Reim (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Jalgpalli Liit andis ametlikult teada, et koondise järgmine juhendaja on Martin Reim. Reimi leping kehtib käimasoleva MM-valiktsükli lõpuni ehk 2017. aasta lõpuni.

«Arutluse all oli võimalus sõlmida ka leping tänavuse aasta lõpuni. Valiktsükli lõpuni lepingu sõlmimine tundus loogilisem,» sõnas Reim. «Tänavused mängud tulevad juba robinal selga ning selle ajaga muudatusi teha ei jõuaks. Näeme, kui suuri muudatusi on vaja teha.»

EJL andis tänasel pressikonverentsil teada, et Eesti koondise peatreenerina alustas tööd Reim, keda assisteerivad uues ametis Andres Oper, Mart Poom ja Janno Kivisild. Reimi leping kestab käesoleva MM-valiksarja lõpuni.

45-aastane Reim kuulus mängijana koondisse aastatel 1992–2009, esindades Eestit rekordilised 157 korda ja lüües 14 väravat. Aastatel 1995, 1997 ja 1999 teenis ta koondise ilusaima tabamuse auhinna ehk Hõbepalli, korra on ta valitud ka aasta parimaks jalgpalluriks. Mängijana tuli Reim seitsmel ja treenerina kahel korral Eesti meistriks, karikavõiduni jõudis ta mängijana kolmel ja treenerina ühel korral.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles