Video: Arsenali ründaja süüdistab punases kaardis vastasmängijat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud (paremal),  Marco Verratti (vasakul)
Olivier Giroud (paremal), Marco Verratti (vasakul) Foto: FRANCK FIFE/AFP

Eile PSG ja Arsenali vahelises Meistrite liiga kohtumises saadeti mängu 90. minutil teise kollase kaardi tõttu platsilt minema nii PSG Marco Verratti kui Arsenali Oliver Giroud. Viimane aga leiab, et tema sai kaardi ilma asjata.

«Teadsin, et mul on kollane all ning ma ei tahtnud mingit jama korraldada. Mul oli kergemat sorti sõnelus Verrattiga ning tema viskas end kohe pikali maha,» kirjeldas ründaja olukorda. «Ma ei mõistnud teda ning küsisin talt: mida sa teed? Siis hüppas ta kohe kiiresti püsti ning Marquinhos lükkas mind selja tagant. Mul pole õrna aimugi, kuidas Veratti teist korda maha suutis kukkuda,» oli prantslane hämmingus.

«Mina seda jama ei tahtnud, selle pärast ajab see mind ka närvi. Usun, et kohtunik tõmmati lihtsalt haneks. Verrattil oli samas kollane all ning seda enam üllatab mind tema käitumine,» sõnas Giroud, kes peab FC Baseli vastu mängu vahele jätma. PSG ja Arsenal mängisid 1:1 viiki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles