Audentese korvpallitüdrukute osakonnale leiti uus juht

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik

Audentese Spordigümnaasiumi korvpalliosakonna tüdrukute peatreenerina alustab tööd Marko Parkonen. Leping EKLi ja Parkoneni vahel sõlmitakse kolmeks aastaks.

G4S Noorteliiga naiskonna peatreener vastutab naiskonna treeningute läbiviimise, mängijate arendamise ja tüdrukute noortekorvpalli töö eest. Tema ülesandeks saab ka Audentese SG tüdrukute osakonna maksimaalne komplekteerimine, samuti ühtsete mängu põhimõtete väljatöötamine kõigile noortekoondiste vanuseastmetele. Tüdrukute liinis saab Parkonen olema ühtlasi naiste koondise peatreeneri parem käsi.

EKLi president Jüri Ratas selgitas, et konkurss ametikohale oli tugev. «Konkursil osales neli väga tugevat kandidaati. Mul on väga hea meel, et tüdrukute ja naiste poolel valitses sedavõrd kõrgel tasemel konkurents. Arvestatav hulk tasemel treenereid avaldas soovi teha tööd neidude korvpalli heaks. Olen kindel, et Audentese Spordigümnaasiumi tüdrukute osakond sai tugeva peatreeneri,» ütles Ratas.

Seni Audenteses töötanud Jaanus Levkoi jätkab Läänemaa korvpalli edendajana ja ühtlasi jätkab ta naiste koondise peatreenerina kuni selle aasta detsembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles