Ametlik: 2018. aasta UEFA Superkarika finaal toimub uuendatud Lilleküla staadionil

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleküla staadioni tribüün
Lilleküla staadioni tribüün Foto: Toomas Huik

Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) teatel on nüüdseks kinnitatud, et 2018. aasta Superkarika mäng toimub Tallinnas, Lilleküla staadionil.

Superkarikafinaal, kus kohtuvad Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitjad, on 2018. aastal kavas 14. augustil. Selleks ajaks on plaanis Lilleküla staadioni laiendus lõpetada ning mäletatavasti eraldas riik selleks mullu 5 miljonit eurot.

«Kahtlemata on tegemist suure tunnustusega Eesti jalgpallile ja kingitusega Eesti jalgpallisõpradele. Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitjate kohtumine on klubijalgpalli absoluutne tippmäng, mis kunagi Eestis toimuma saab. Soovin tänada kõiki, kes selle otsuse sündimisele kaasa aitasid, nii riiklikul, kohaliku omavalitsuse kui ka jalgpalliliidu tasandil,» ütles Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

«Eriti hea meel on mul selle üle, et suutsime anda väärika panuse Eesti vabariigi 100. sünnipäeva tähistamisse,» lisas Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles