Tartu Ülikool testib ameeriklasest tagamängijat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travon Baker.
Travon Baker. Foto: Tartu Ülikooli korvpallimeeskond / Facebook

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et klubisse on testimisele saabunud ameeriklane Travon Baker.

21-aastane ja 180 cm pikkune Baker mängis neli viimast hooaega Northern Illinois Huskiesi ülikoolimeeskonna ridades. Keskmiselt 28,7 mänguminuti juures viskas ta viimasel hooajal keskmiselt mängus 11 punkti, võttis 3,2 lauapalli ja andis 3,7 korvisöötu. Samas on mehe viskeprotsent jäänud kõigil hooaegadel kindlalt alla 40%.

Täna Baker veel platsil ei käinud, kui Tartu Ülikool alistas kontrollmängus Rakveres sealse Tarva, 45:45 lõppenud poolaja järel võitsid tartlased kohtumise lõpuks kindlalt 93:78. Tartlastele tõi Dominykas Milka 21 punkti ja võttis 7 lauapalli, Gert Dorbek lisas 17 punkti ning Janar Talts viskas 14 punkti ja võttis 8 lauapalli.

Tarvale tõi üleplatsimees David Haughton 23 punkti ja võttis 14 lauapalli, Marcus Bird viskas 17 punkti ja Oliver Metsalu 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles