Klavanita Liverpool alistas seni kaotusteta püsinud Chelsea

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli mängijad väravat tähistamas
Liverpooli mängijad väravat tähistamas Foto: GLYN KIRK/AFP

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas Liverpool võõral väljakul Londoni Chelsea 2:1. Vigastust raviv Ragnar Klavan koosseisu ei kuulunud.

Mänguskoori avas vigastuspausilt naasnud Liverpooli keskkaitsja Dejan Lovren, 2:0 viis oma koduklubi juhtima tõelise iluvärava löönud Jordan Henderson. Chelsea tuli mängu tagasi kohtumise 62. minutil, kui täpne oli Diego Costa.

Liverpoolil on nüüd viie mänguga kogutud kümme punkti, mis annab hetkel neljanda koha. Hooaja esimene kaots jätab Chelsea hetkel tabelis kolmandaks – ka neil on viie mänguga koos kümme punkti. Kuuendas mänguvoorus mängib Liverpool kodus Hull Cityga, Chelsea sõidab külla linnarivaalile Londoni Arsenalile. Homme mängitakse Premier League'is viis ning pühapäeval neli kohtumist.

Enne mängu:

Inglismaa kõrgliigas kohtuvad täna kell 22 algavas mängus Londoni Chelsea ja Liverpool. Seni alistamatu Chelsea (kolm võitu ja viik) on tabelis teisel kohal, Liverpool (kaks võitu, kaotust ja viik) on kuues.

Mäletatavasti mängisid meeskonnad omavahel ka hooajaeelses mängus, kus Eesti koondise kapten tegi Liverpooli särgis debüüdi. Mängu eestlase koduklubi küll 0:1 kaotas, kuid Klavan tegi igati soliidse partii. Sealjuures tegi Chelsea poolkaitsja Cesc Fabregas Klavani vastu punase kaardi väärilise vea.

Fabregas palus hiljem Klavanilt vea pärast vabandust ning õnneks ei saanud Eesti koondise keskkaitsja intsidendis ka tõsisemalt vigastada. Sellest hoolimata meenutavad mitmed Inglismaa meediaväljaanded kohtumise eelvaadetes kõnealust olukorda. Kokkuvõtlikult mainivad nad, et Fabregase punane kaart iseloomustab seda, kuivõrd tulised on kahe klubi omavahelised kohtumised.

Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi jaoks on heaks uudiseks keskkaitsja Dejan Lovreni vigastusest taastumine, mis aga tähendab tõenäoliselt seda, et Klavan täna mängu ei alusta. Samas mainitakse välismeedias, et ka Klavan on oma põlvevigastusest taastunud. Eeldatavates algkoosseisudes pakutakse Lovreni partnerina keskkaitsesse Joël Matipit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles