Suurüllatuse järelkaja: Kiidronil läks pärast väravat «pilt tasku»

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Tammeka alistas täna Eesti jalgpalli kõrgliigas FC Flora 3:2. Tartlaste võiduvärava löönud Kaarel Kiidron oli mängujärgselt meeskonna üle uhke ning tunnistas, et ega ta oma väravast suurt midagi ei mäleta.

«Selle hooaja üks hullumeelsemaid mänge. Meil oli alguses roppu moodi õnne. Tänase mängu kangelased on Reio Laabus ja väravavaht Karl Johan Pechter. Meeskond võitles hingestatult ning täpselt sellise tuhinaga on võimalik selliseid tulemusi saavutada,» sõnas Kiidron.

Oma väravat kirjeldades rääkis Kiidron, kes tähistades särgi seljastvõtmise eest ka kollase kaardi teenis, et ega ta olukorrast suurt midagi ei mäleta. «Nägin, et pall läheb pikemaks ning ega midagi mõelda ei olnud, tuli lihtsalt väravavahist mööda lüüa. Edasi läks pilt silme eest ära, lasin emotsioonid lihtsalt valla. Eks video pealt pärast näen, millise värava lõin.»

Flora kapten Gert Kams tunnistas altminekut, kuid ei nõustunud väitega, et Flora oleks liiga palju ette mõelnud. «Me keskendume mäng-mängult. Peale Infoneti keskendusime Tammekale. Teadsime, mida teha tahame ning esimene poolaeg õnnestuski, kuid väravaid me lüüa ei suutnud,» sõnas Kams.

«Esimesel poolajal oli meil kõvasti momente, kuid sageli sellistes mängudes on nii, et kui ise ära ei juhtu, läheb nii nagu täna. Väga kehv kaitsmine meie poolt. Tammeka lõi meile kolm väravat ning kohati oli tunne, et olime neist sammu maas. Selle pealt tulid ka väravad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles