WBO tiitlivöö endale saanud mehhiklane: tahan poksida Golovkiniga, kuid ta väldib mind

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mehhiklane Saul «Canelo» Alvarez alistas WBO kergekeskkaalu tiitlimatšis briti Liam Smithi ja teatas, et tahab järgmiseks rinda pista WBC, WBA ja IBFi keskkaalumeistri Gennadi Golovkiniga.

26-aastane Alvarez saatis kaks aastat vanema Smithi esmakordsselt põrandale seitsmendas raundis ja lõpetas matši nokaudiga üheksandas raundis. Smithile oli tegu esimese kaotusega 25 matši jooksul, kusjuures 2015. aasta oktoobris võidetud WBO tiitlit oli ta kahel korral juba edukalt kaitsnud.

«Golovkin ei taha mu väljakutset vastu võtta,» vahendab BBC Alvarezi sõnu. «Kuid mina ei karda ühtegi meest. Olen parim poksija. Ja tahan parimaga võidelda. Umbes kuu aega tagasi pakkusime GGG-le kolm või neli korda suuremat summat kui praegu, et meievaheline matš toimuks,» väitis Alvarez.

Mehhiklane on 50 profimatšist kaotanud vaid ühe, kui jäi 2013. aastal punktiga alla ameeriklasele Floyd Mayweather Jr’ile. 34-aastane kasahh Golovkin alistas eelmisel nädalal Londonis briti Kell Brooki ja pikendas võiduseeriat 36 matšile. Neist võitudest tervelt 33 on tulnud nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles