Noorsportlased saavad taas kandideerida 20 000 euro suurusele stipendiumile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal Tradehouse'i stipendiumi saanud sportlased.
Eelmisel aastal Tradehouse'i stipendiumi saanud sportlased. Foto: Tradehouse

Noorsportlase stipendiumi taotlemine 2017. aastaks on avatud ning taotlusi saab esitada 19. septembrist kuni 19. oktoobrini. Stipendiumi eesmärk on toetada noorsportlaste ettevalmistust ja osalemist kohalikel ja rahvusvahelistel võistlustel. Stipendiumi suurus on 20 000 eurot ning see võib minna jagamisele mitme taotleja vahel.

Kandideerima oodatakse nii noori tulevasi talente, kes on alles oma sportlastee alguses, kui ka oma ala tippe, kes on ennast rahvusvahelistel võistlustel tõestanud. Taotlusi võivad esitada nii üksikalade esindajad kui ka võistkonnad. Kandideerimise vanuse ülempiir on 26 eluaastat.

Tradehouse annab andekatele noorsportlastele mõeldud 20 000 euro suurust stipendiumit välja juba neljandat aastat. Eelnevalt on stipendiumi saanud kergejõustiklased Rasmus Mägi, Grit Šadeiko, Tanel Laanmäe, Magnus Kirt ja Janek Õiglane; vehklejad Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Katrina Lehis; maadleja Epp Mäe; orienteeruja Lauri Sild; ujuja Andrei Gussev; iluuisutaja Helery Hälvin; rallisportlane Timmu Kõrge ning purjetajad Ingrid Puusta ja Karl-Martin Rammo.

«Noorsportlase stipendium annab noorele ideaalse võimaluse viia oma sportlaskarjäär uuele tasemele. Üleminekuaeg noortespordist tippsporti on tavaliselt keeruline ning fakt, et üks ettevõte aitab noortel seda sammu teha, väärib tähelepanu,» kiitis Rammo. «Arvan, et stipendiumil on olnud mitme noore jaoks kandev roll tipptasemele jõudmisel. Usun, et peale majandusliku toe annab koostöö Tradehouse Ilukaubamajaga noorele suurepärase võimaluse õppida, kuidas koostöö toetajaga võiks ideaalis välja näha.»

Taotluse esitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles