Kuumad kaadrid Xplosioni tantsutüdrukutest ja poksijatest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xplosion Fight Series.
Xplosion Fight Series. Foto: Xplosion fight

21. oktoobril toimuval Xplosion Fight Series võitlusõhtul hakkab saama kõva möllu, sest korraldajad on kutsunud rahvast lõbustama kuumad TTÜ tantsutüdrukud ning trupi saltopoisid, kes pakuvad väga meeleolukat ja akrobaatilist vaatemängu.

Xplosion toob seekordse võitlusõhtu raames publiku ette mitu maiuspala. MTGP tiitlimatšis astuvad poksiringis vastamisi Taimaalt pärit Deo Phetsangkhat ning Suurbritanniat esindav ja valitsev meister Charlie Peters. Peter kirjutas oma hiljutise matšiga legendaarse taipoksija Saenchai vastu end maailma parimate taipoksijate sekka.

Lisaks toimub nelja mehe vahel turniir «Road to Marbella 2017», kust võtavad osa poksijad Marokost, Hollandist, Leedu parim kickpoksija Tadas Jonkus ning Eesti parim Mirkko Moisar.

Turniiri võitja pääseb otse võistlema Xplosioni 11. võitlusõhtule Hispaaniasse Marbellasse XFS maailmameistritiitli nimel. Lisaks on kavas mitmed XFS reeglite kohased supermatšid ja MMA-matšid, kus poksiringi astuvad kohalikest suurnimedest Manzolo, Rustamov ja Themas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles