Aleksandr Dmitrijev jätkab karjääri Venemaal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev (paremal).
Aleksandr Dmitrijev (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Aleksandr Dmitrijev sõlmis lepingu Venemaa esiliigas palliva Jekaterinburgi Uraliga. Kontrahti pikkuseks on kaks ja pool aastat.

«Olen väga rahul. Mulle meeldib meeskond väga ja tase on ka päris hea,» rääkis võistkonnaga Kürposel laagris olnud poolkaitsja. «Praegu läheb meeskond koju ning nädala parast algab Kürposel uus laager, mis kestab kaks nädalat.»

Venemaa esiliigas saavutas Ural eelmisel aastal seitsmenda koha ning tabeli tipus soovitakse olla ka sellel aastal.

«Konkreetsetest eesmärkidest pole veel räägitud, kuid kindlasti minnakse püüdma kõrget kohta. Nad ehitavad praegu uut meeskonda. Räägiti, et võrreldes eelmise aastaga on lahkunud kaheksa meest,» täpsustas Dmitrijev.

Kuigi Venemaa esiliigas koondisemängude ajaks pause ei tehta, siis klubi Dmitrijevile takistusi tegema ei hakka. «Klubi juurest öeldi, et mind keelama ei hakata ning koondise juurde lastakse mind ikka,» sõnas Dmitrijev kolmapäevase Eesti ja Bulgaaria sõprusmängu eel.

Viimati kuulus Dmitrijev Norra meeskonna Hönefossi ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles