Video: Rootsi jalgpalliklubi tegi kannapöörde ning marssis väljakule vanuritega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi jalgpalliklubi AIK vahetas lapsmaskotid vanurite vastu.
Rootsi jalgpalliklubi AIK vahetas lapsmaskotid vanurite vastu. Foto: Fredrik Sandberg/TT/TT NYHETSBYR

Rootsi kõrgliiga jalgpalliklubi AIK tegi kodumängus Gefle vastu kannapöörde ning marssis väljakule noorte maskottide asemel klubi kõige vanemate liikmetega.

Teiste seas saatis AIK mängijad väljakule ka UEFA endine president ning praegune aupresident Lennart Johansson. «Paljud meist on kogu elu AIK rütmis elanud. Erinevatel põhjustel ei saa me aga alati staadionil kohal olla. See ei tähenda, et me hoolime nüüd klubist vähem, vaid seda, et meil on raskem mängudele kohale tulla,» väljendas Johansson jätkuvalt armastust oma lemmikklubile.

AIK juht Mikael Ahlerup on klubi fännide üle uhke. «Meie perekond on pikka aega olnud Rootsi suurim. Meie jaoks on tähtis klubi juurde meelitada lapsi ja teismelisi, kuid ära ei tohi unustada ka vanemat generatsiooni, kes selle klubi rajasid. Seega oli meie aktsioon loogiline samm,» põhjendas Ahlerup.

Kõigi AIK poolehoidjate rõõmuks võideti matš 1:0 ning tõusti liigatabelis kolmandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles