Schumacheri tervisliku seisundi avaldamiseni viinud ajakiri otsustas nüüd vaikida

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Saksamaa vormelilegendi Michael Schumacheri advokaat Felix Damm avaldas, et tema klient ei ole võimeline isegi terapeutide abil seisma. Damm rääkis Schumacheri seisundist Hamburgi kohtus, kuna sellega sooviti ümber lükata ajakirja Bunte väited.

«Ma rääkisin kohtus, et Michael Schumacheri kohta esitatud väited ei ole tõesed,» viitas Damm Bunte esikaaneloole, kus väideti, et sakslane suudab teha juba mõned sammud, kirjutab CNN.

CNN soovis kommentaari ka ajakirjalt Bunte, kuid sakslased ei soovinud oma toonaseid väiteid nüüd täpsustada. «Me ei kommenteeri seda teemat,» teatas ajakiri kirjalikus vastuses.

Damm tunnistas, et täpsemalt ta vormelilegendi seisundist rääkida ei saa ning tal oli õigus ainult Bunte väited umber lükata. «Michael ei saa isegi terapeudi abiga seista. Rohkem ma tema tervislikku seisundit kommenteerida ei saa,» sõnas Damm.

Kohtuotsus peaks antud teema osas langetatama oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles