Eesti kulturismi- ja fitnessikoondis sõidab mainekale võistlusele võimsa koosseisuga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Nuut.
Kristiina Nuut. Foto: Erakogu

23.-25. septembril toimub Hispaania pealinnas, Madridis, kõrgtasemeline kulturismi- ja fitnessivõistlus Arnold Classic Europe, kus on esindatud ka Eesti kulturismi- ja fitnessikoondis. 

Kulturismis astub üles valitsev Euroopa meister ja 17-kordne Eesti absoluutne meister Ott Kiivikas. Fitnessis võistleb 2015. aastal Euroopa meistriks kroonitud Endla Vaher. Rannafitnessi (men's physique) kategoorias astub lavale eelmise aasta Põhjamaade meistrivõistluste hõbemedalist Kaspar Tõnisson. 

Kõige enam Eesti sportlaseid astub üles bikiinifitnessi erinevates pikkuskategooriates. Võistlustules on Euroopa meistrivõistluste hõbemedalist Andra Vagur, 2014. aasta Arnold Classic Europe võitja Kristina Nuut, Euroopa meistrivõistluste pronksmedalist Reet Reimets, maailmameistrivõistluste finalist Ene Tomingas. Lisaks veel Eesti bikiinifitnessi paremik - Õnnela Raudsepp, Cärolin Paas, Riina Rõõm, Jekaterina Kern ja Jaanika Jelagina.

Esmakordselt on Arnold Classic võistlusel kavas 2015. aastal IFBB kongressil tunnustatud Fitmodell kategooria, kus astub üles Aleksandra Laer, Eesti esimene absoluutne meister Fitmodellis.

Traditsiooniks on saanud, et võistlust võõrustavad rahvusvahelise kulturismi- ja fitnessiliidu president Dr.Santonja ning Arnold Schwarzenneger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles