Kõrvemaa rattamaraton toob starti nii tipud kui harrastajad

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RMK Kõrvemaa Rattamaraton.
RMK Kõrvemaa Rattamaraton. Foto: sportfoto.com

Laupäeval toimuv rattamaraton paneb punkti RMK Kõrvemaa Neliküritusele, tuues starti nii tuntud tipptegijad kui harrastajad.

Laupäeval, 24. septembril toimuv RMK Kõrvemaa Rattamaraton võtab kokku RMK Kõrvemaa Nelikürituse tänavuse hooaja, kuhu kuulusid veel suusamaraton, kevadjooks ja triatlon. Nelikürituse kõigist pikkadest distantsidest on tänavu osa võtnud 75 multisportlast ning kõik lühikesed distantsid läbinud 25 liikumisharrastajat. Kõiki nelikürituse läbijaid premeeritakse sportliku auhinnaga MyFitnessi spordiklubideketi poolt, mis sisaldab pääset klubisse, kehaanalüüsi ja spordikotti. Hooaja jooksul kõigi pikkade ja lühikeste distantside läbijaid autasustatakse unikaalse RMK Kõrvemaa Nelikürituse medaliga.

Favoriitidena lähevad laupäeval neljaküme kilomeetri pikkuse rattasõidu starti meestest valitsev mägirattamaratoni Euroopa meister Peeter Pruus, vanameister Erki Pütsepp ja nelikürituse arvestuses liidripositsiooni hoidev Allar Soo. Viimase kolme aasta RMK Kõrvemaa Rattamaratoni võitja Helmet Tamkõrv on end sel korral koos perega registreerinud 18 kilomeetrisele rahvarajale. Naistest asub mullust esikohta kaitsma Janelle Uibokand, kellega asuvad konkureerima nelikürituse arvestuses hetkel kaks paremat Sille Puhu ja Piret Pärnik.

Start RMK Kõrvemaa Rattamaratoni 40 km pikkusele põhidistantsile antakse laupäeval, kell 12.00. Harrastajad stardivad 18 km pikkusele rajale kell 12.45. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles