Varrak sobitab kokku puslet võõrastest mängijatest

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Liis Treimann

Kõigest kaks päeva ühiseid treeninguid ja kohe mängima – selline on täies koosseisus Kalev/Cramo korvpallimeeskonna tegemiste algus. Õnneks pole mängud veel nii-öelda elu ja surma peale, vaid tegemist on hooajaeelsete kontrollmängudega võrdse Balti liiga karikaturniiriga, kus vastasteks Valmiera, Šiauliai ja Ventspils. Meeskonnast mulje saamiseks paras seltskond. 

Kalevi peatreener Alar Varrak ei soovinud esimeste treeningute põhjal oma käsutuses oleva meeskonna kohta hinnangut anda. «Oleme ainult ühe päeva koos harjutanud. Eesti koondises mänginud mehed said vahepeal puhkust ning Valgevene koondises olnud Vitali Liutitš ka alles saabus,» rääkis Varrak eile pärastlõunal. «Me pole saanud terve meeskonnaga koos treenida, seepärast ei taha ma hakata ka võimaliku taseme kohta ennustusi tegema. Ma ei tea, kas meil on seekord näiteks Frank Elegari või Rolands Freimanise tasemel mängijaid.»

Kalevi peatreener möönis siiski, et meeskonna ühtseks tiimiks liitmisel ootab ees põnev töö. «Kujud on ju tõesti huvitavad, kuid kõigil neil on juures ka oma miinused,» nentis Varrak. «Sellist puslet on põnev kokku panna, kuid mida teha siis, kui need tükid ei hakkagi kokku?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles