Jalgpalli otsepilt: tabeliliider FC Infonet teenis napi võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas teenis täna napi võidu tabeliliider FC Infonet, kes alistas koduväljakul 1:0 Pärnu Linnameeskonna.

Kohtumise ainus värav sündis juba 26. minutil, kui tabamuse sai kirja Nikolai Mašitšev. Resultatiivse söödu sai kirja Sergei Mošnikov.

Tänases teises kohtumises noppis kindla võidu mullune meister FC Flora, kes alistas koduplatsil 4:0 Rakvere Tarva.

Avapoolajal lõi Flora kasuks kaks väravat Zakaria Beglarišvili (42. ja 44. minutil). Teisel poolajal suurendasid võõrustajate eduseisu Madis Vihman (54. minutil) ja Herol Riiberg (80. minutil).

Homme on Postimees.ee eetris kohtumine Narva Trans – Nõmme Kalju.

Tabeliseis: 1. FC Infonet 68 punkti/30 mängu, 2. FC Levadia 65/30, 3. FC Flora 63/31, 4. Nõmme Kalju 59/28, 5. Sillamäe Kalev 44/30, 6. Paide Linnameeskond 38/30, 7. Tartu Tammeka 35/30, 8. Narva Trans 33/30, 9. Pärnu Linnameeskond 16/31, 10. Rakvere Tarvas 2/30.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Tallinna Infonet – Pärnu Linnameeskond

Reedel 23. septembril kell 19.00 Tallinnas Infoneti Lasnamäe staadionil

Premium liiga 31. voorus lähevad reede õhtul piike ristama tabeli teine Tallinna Infonet ning eelviimane Pärnu Linnameeskond. Senisel hooajal on madistatud kolmel korral ja kõik punktid on oma kukrusse noppinud Infonet. Lasnamäe klubi on pärnakatele sel aastal löönud 10 väravat, kuurortlinlased vastanud vaid ühega, kui Martin Mägi iluvärav nad juunikuises 1:3 kaotusmängus mõneks ajaks juhtima viis. Kas seekord suudetakse samaväärse purakaga üllatada?

Viimasest voorust noppis punkte Infonet, kes alistas võõrsil tabeli viimase Rakvere Tarvase kõigest 1:0, suurepärase tabamuse meisterdas Aleksandr Kulinitš. Pärnu Linnameeskond kaotas aga 1:5 Nõmme Kaljule. Marco Lukka punase kaardi tõttu mängu kümnekesi lõpetanud pärnakate auvärava lõi matši eelviimasel minutil kogenud keskväljamees Martin Vunk.

Kui Pärnu Linnameeskonna seis tabeli tagumises otsas on üsna kindel – 8. kohal olevast JK Narva Transist jäädakse maha 17 punktiga ning viimasel kohal asuvat Tarvast edestatakse 14 silmaga –, siis Infonetil on mängus rohkem kui elu. Hetkel ollakse 65 punktiga ühel pulgal liiga liidri Levadiaga, kuid Infonetil on üks mäng vähem peetud.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Peame tabelisse vaatamata iga vastase puhul end väljakul tõestama, sest keegi meile midagi kingitusena anda ei kavatse. Igas mängus peame endast andma 100%, et võita ja liikuda oma eesmärgile lähemale. Püüame oma fänne rõõmustada tulemusliku ja sisuka mänguga.»

Infoneti keskkaitsja Vladimir Avilov: «Oleme lõpusirgel, kus eksimusteks ruumi pole! Valmistume mänguks Pärnuga väga tõsiselt. Peame mängima väga kindlalt ning hoolitsema selle eest, et mäng mööduks traumade ja kaartideta, sest juba peale Pärnut kohtume kahe tippklubiga. Ootame staadionil fännide toetust!»

Pärnu juhendaja Marko Lelov: «Kui vaadata Infoneti viimast viit mängu Premium liigas, siis nende tulemused on pigem heitlikud. Võidud ja kaotused vaheldumisi, sinna sisse ka üks viik. Tiitlinõudleja viimane võit Rakvere üle annab meile kindlasti teoreetilise võimaluse positiivseks tulemuseks. Kui analüüsida vastaste viimaseid esitlusi, siis positiivse tulemuse saavutamiseks peame oma ülesanded väljakul suure protsendiga ellu viima.»

Pärnu ründaja Kristian Lenk: «Infonetiga tuleb paratamatult väga raske mäng, tegemist on väga distsiplineeritud ja kvaliteetse meeskonnaga, kes võitleb tiitli eest ja punktide kaotamine ei ole mõeldav. Peame võitlema meeskonnana ja näitama sisu, mehed on mänguks valmis ja anname endast parima, et see hooaeg esmakordselt Infonetilt punkte röövida!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles