NBA elav legend otsustas ülipika karjääri lõpetada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Garnett
Kevin Garnett Foto: Jesse Johnson/USA Today Sports

21 hooaega korvpalliliigas NBA mänginud Kevin Garnett otsustas 40-aastaselt karjääri lõpetada.

Karjääri jooksul kolme erinevat meeskonda esindanud Garnett alustas oma profikarjääri Minnesota Timberwolvesis, kuhu ta valiti 1995. aastal drafti viienda valikuna. 2004. aastal valiti ta liiga kõige väärtuslikumaks mängijaks. 2007. aastal moodustas ta koos Ray Alleni ja Paul Pierce’iga Boston Celticsi supertrio ning tuli 2008. aastal ka NBA meistriks.

2013. aastal vahetas Garnett meeskonda ning liitus Brooklyn Netsiga, kus mängis kaks hooaega, pärast mida siirdus tagasi Timberwolvesi. «Olen lihtsalt tänulik. Ma poleks mitte kunagi osanud arvata, et inimesed armastavad mind nii palju. See on reaalsus ning see on midagi uskumatut,» rääkis Garnett enda postitatud hüvastijätuvideos.

Eile teatas Garnett karjääri lõpetamisest ka Timberwolvesi, kes otsustas mehest loobuda, mis tähendab, et Garnett saab lepingujärgsed 8 miljonit dollarit ka tuleva hooaja eest, kuigi ta seda ei mängi. Kogu karjääri jooksul teenis ta enam kui 330 miljonit dollarit. Garnetti peetakse üheks parimaks kaitsemängijaks NBA ajaloos.

Garnetti 50 parimat sooritust karjääri jooksul:

To be continued...

A video posted by Kevin Garnett (@tic_pix) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles