Pajusalu klubi sai võidu, Pihlaku oma kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Pihlak.
Marek Pihlak. Foto: Margus Ansu

Belgia meistrivõistluste teises voorus alistas Raimo Pajusalu koduklubi Roeselare Knack kodusaalis Haleni Aquacare 3:0. Kuus punkti toonud Pajusalu lõi 11 tõstest maha viis ja lisas ühe bloki. 11 servikatsel eksis terve kohtumise kaasa teinud eestlasest temporündaja kolmel korral.

 «Vahepeal näitame juba päris ilusat mängu. Esimest korda viibis kogu aeg platsil brasiillasest sidemängija Guilherme Brito Santos. Tema koostöö ründajatega paraneb iga päevaga, kuid võiks veel parem olla,» lausus Pajusalu.

Marek Pihlaku tööandja Lenniki Euphony pidi aga võõrsil alla vanduma Averbode Handelsgidsile 0:3. Kaks esimest geimi kaasa teinud temporündaja arvele jäi kaks punkti, lüües neljast pallist maha pooled. Kuuel pallingul tegi Pihlak kaks viga.


«Mis siin ikka kommenteerida. Selliselt mängides ei saagi võita. Meie serv oli nii hambutu ja ometi suutsime 15 viga teha ja null ässa lüüa. Rünnak oli ka masendav - ise sain kahes geimis vaid ühe tõste,» rääkis Pihlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles