Tevez sattus seksiskandaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Tundub, et Inglismaal mängivad jalgpallurid kohe ei saa ilma seksiskandaalideta. Nüüd on kõmumeedia tähelepanu keskmesse sattunud Manchester City ründaja Carlos Tevez.

Nimelt väidab Briti tõsielusarjades «Big Brother» ja «Dancing on Ice» osalenud rinnakas blondiin Claudia Ciardone, et tal oli Teveziga kuum salasuhe, vahendab The Sun.

«Olin Carlos Teveziga enne ja pärast MMi ning ka MMi ajal, aga kui sain teada, et ta on tegelikult suhtes, jätsin ta maha,» teatas Ciardone telesaates «Intrusos».

27-aastane Tevez on ametlikult veel abielus ja tal on oma abikaasa Vanessaga kaks last, kuid ta on juba üle kaheksa kuu olnud suhtes 19-aastase näitlejanna Brenda Asnicariga.

Tevez lükkas Ciardone väited muidugi tagasi. «Mind on segatud millessegi, millega mul midagi pistmist pole. Ma ei taha rääkida kellestki muust kui oma elukaaslasest Brendast ja oma perekonnast,» teatas Tevez.

Vaata pilti Tevezi väidetavast armukesest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles