Timo Sild lõpetas Lätis toimunud võistluse 11. kohaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Sild
Timo Sild Foto: Sander Lembra

Rahvusvaheline orienteerumisvõistlus Euromeeting lõppes pühapäeval Cesise kesklinnas joostud sprindiga. Põnevad rajad tõid viimasel päeval võidurõõmu ka korraldajate leeri, kui meesteklassis võitis Arturs Paulinš poolesekundilise eduga šveitslase Jonas Eggeri ees.

Kolmandaks tulnud venelane Artem Popov kaotas võitjale 2,1 sekundiga. Neljas oli eelmisel kahel päeval lühi- ja tavaraja võitnud prantslane Frederic Tranchand. Eestlastest oli taas parim Timo Sild, kes lõpetas 11. kohaga, 26,4 sekundit võitjast.

Teiste eestlaste kohad: 17. Sander Vaher, 25. Lauri Sild, 31. Sergei Rjabõškin, 35. Kristo Heinmann, 40. Tõnis Laugesaar, 49. Peeter Pihl, 52. Marek Karm, 57. Andres Saetalu (2:07.51).

Naisteklassis olid kolmandat päeva järjest pjedestaalil soomlannad Sari Anttonen ja Marika Teini. Seekord võitis Anttonen ning Teini oli kolmas, nende vahele kiilus ennast venelanna Anastasia Rudnaya.

Parima eestlannana oli Evely Kaasiku 14., kaotust võitjale kogunes 1.20,3.  Kirti Rebane oli 26. ja Marie Tammemäe 31. 

Järgmisel nädalavahetusel võistleb suur osa maailma eliidist Haanjas, kus toimub Suunto Games, mis on hea võimalus valmistuda järgmisel aastal samas piirkonnas toimuvaks MMiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles