Kes suudab Eesti meistrivõislustel Endreksoni võita?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson
Tõnu Endrekson Foto: Alfa 2011

Eeloleval laupäeval kogunevad Eesti sõudjad Tartusse, kus toimuvad Eesti sisesõudmise meistrivõistlused. Varasematel võistlustel on Tõnu Endrekson võitmatuna püsinud - kas ka seekord?

Tartu Ülikooli spordihoones toimuvad Eesti meistrivõistlused, mis ühtlasi on ka EMT sisesõudmise sarja viimaseks, neljandaks osavõistluseks, pakuvad pinget 2000 meetril ehk klassikalisel distantsil, vahendab Sõudeliit.

Ala valitseja ja mitmekordne eesti meister Endrekson, kes seni on võitnud kõik sarja osavõistlused, viimati triumfiga rahvusvahelisel Alfal, avaldas, et on jõudmas järk-järgult paremasse vormi ning loodab selle põhjal tasemel sõitu Tartus.

Sõudeliidu esindaja Jane Kalda märkis, et ka teised meie tipud pole teatanud, et nad meistrivõistlustel ei osale. «Lisaks Endreksonile on kindlasti starti tulemas tituleeritud paarisaeru kahepaadisõudjad Kaspar Taimsoo ja Allar Raja, 2005. Ja 2006. aastal paarisaeru neljapaadis MM-pronksi võitnud Andrei Jämsä, aga ka loomulikult kaheksapaadi seltskond jt,»  avaldas Kalda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles