Austraalia imelaps tegi maailmarekordi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Bobridge.
Jack Bobridge. Foto: SCANPIX

Austraallane Jack Bobridge purustas Sydneys peetud riigi trekisõidumeistrivõistlustel Chris Boardmani 4000 m individuaalse jälitussõidu maailmarekordi, saades kirja aja 4.10,534 (eelmine tippmark oli 4.11,114).

Boardman püstitas oma margi 1996. aastal Manchesteris, kuid teda aitas praegu keelatud supermani positsioon, mis võimaldas käetoed ettepoole nihutada ja keha voolujoonelisemaks muuta, kirjutab spordipartner.ee.

Garmini meeskonnas pedaalivat 21-aastast Bobridge’i võib pidada hetke Austraalia parimaks jalgratturiks, sest jaanuaris krooniti ta riigi meistriks grupisõidus ja sai eraldistardis hõbeda.

Mehe potentsiaalist annab märku kasvõi see, et pärast eelmise aasta novembrit on ta põhirõhu asetanud maanteesõidule. «Mul polnud mõtteski nii hästi sõita, sest olen palju maanteel harjutanud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles