Üllatus korvpalli karikasarjas: Rakvere Tarvas kaotas esiliiga meeskonnale

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnavolikogu kinnitas järgmiseks aastaks linna esindusvõiskondadeks BC Tarva korvpallimeeskonna, JK Tarva jalgpallimeeskonna ja Rakvere võrkpalliklubi võrkpallimeeskonna. Foto on illustratiivne.
Rakvere linnavolikogu kinnitas järgmiseks aastaks linna esindusvõiskondadeks BC Tarva korvpallimeeskonna, JK Tarva jalgpallimeeskonna ja Rakvere võrkpalliklubi võrkpallimeeskonna. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Korvpalli karikasarjas teenis eile kaotuse meistriliigas mängiv Rakvere Tarvas, kes kaotas esiliigas mängivale Tartu Kalev/Estikole.

Tartus peetud mängu eel said esiliiga meeskonna mehed visata kolmepunktiviskeid, mille abil saadi sisse 15-punktiline edu. Poolaja võitsid Estiko mehed seisuga 50:41, kogu kohtumise 89:79. Võitjate parimana viskas Mihkel Allorg 18 punkti, Artur Liiv lisas 17 silma. Tarva resultatiivseimaks oli 24 punktiga Siim-Markus Post.

Kaheksandikfinaali korduskohtumine peetakse reedel Rakveres, paari võitja selgitatakse kahe mängu kokkuvõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles