Varssavi Legia peab Madridi Reali vastu mängima tühjade tribüünide ees (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legia fännide uhke tervitus.
Legia fännide uhke tervitus. Foto: SCANPIX

Euroopa Jalgpalliliit (UEFA) otsustas, et Varssavi Legia peab Meistrite liigas oma kodukohtumise Madridi Reali vastu pidama tühjade tribüünide ees, sest fännid käitusid sobimatult hooaja avamängus Dortmundi Borussia vastu.

Eurosport vahendas täna, et UEFA määras Legiale fännide käitumise eest karistuseks 80 000 eurot, sest alagrupi esimeses kohtumises Dortmundiga proovisid Varssavi toetajad murda läbi barjääride, mis eraldasid neid Borussia fännidest. Lisaks kostitasid Legia poolehoidjad korda pidanud turvamehi pisargaasiga. UEFA trahvi taga oli ka asjaolu, et Legia fännid kasutasid staadionil pürotehnikat, loopisid väljakule esemeid ja kasutasid ka rassistlikke märkusi, klubile heideti omakorda ette ebapiisavat mängukorraldust.

Lisaks määratud rahatrahvile jääb aga Legia klubi ilma ka võimalikust suurest lisasummast, mida oleks võidud teenida oma kodumängul Madridi Reali vastu. Paraku teatas UEFA, et see kohtumine peetakse 2. novembril fännide ebasobiva käitumise tõttu suletud staadionil ehk tühjade tribüünide ees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles