Kangur ja Varese jõudsid ülinapilt Meistrite liiga alagrupiturniirile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (paremal).
Kristjan Kangur (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti koondislase Kristjan Kanguri koduklubi Varese pidas täna kordusmängu korvpalli Meistrite liiga teises kvalifikatsiooniringis, kus kohtuti Benficaga.

Avamängu võitis Varese 75:72, seega vajati tänasest mängust kas võitu või kaotust vähem kui kolme silmaga. Põneva lõpuga mängus oli üheksa sekundit enne lõpuvilet seis 70:70 viigis ja kuigi Benfica jõudis üks sekund enne lõppu veel 72:70 juhtima asuda, siis kahe mängu kokkuvõttes pääses ühe punktiga edasi Varese, kes kindlustas seega koha alagrupiturniiril. Kangur käis täna platsil ligikaudu 31 minutit, tema arvele jäi neli punkti, neli lauapalli ja üks korvisööt.

Tanel Kurbase kodumeeskond Södertälje Kings kohtus omakorda kordusmängus Kataja Basketiga. Kuna avamängu oli Eesti koondislase koduklubi kaotanud suurelt, siis tänases kohtumises saadud 66:59 siiski Södertäljet alagrupiturniirile ei aidanud. Kurbas sai mänguaega ligi 30 minutit ja selle ajaga kanti tema saldosse 10 punkti, 3 lauapalli ja 2 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles