Naiste jalgpallile näo andnud visionäär annab teed Zelinski uuele tulemisele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste jalgpallikoondise senise peatreeneri inglase Keith Boanase leping lõppeb 30. novembril. Uus peatreener Indrek Zelinski alustab tööd 1. detsembril.
Eesti naiste jalgpallikoondise senise peatreeneri inglase Keith Boanase leping lõppeb 30. novembril. Uus peatreener Indrek Zelinski alustab tööd 1. detsembril. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti naiste jalgpallis algab uus aeg. Kaheksa aastat koondist juhendanud ning Eesti naiste jalgpalli koordineerinud Keith Boanas naaseb peretragöödia tõttu kodumaale ning tema rolli võtab üle 41-aastane Eesti jalgpallikoondise legend Indrek Zelinski.

«Pikalt ma seda võimalust ei kaalunud. Olen motiveeritud ning töö on tegelikult juba alanud,» ütles Eesti koondise eest 103 mängus 27 väravat löönud ründaja, kelle Eesti Jalgpalliliidu juhatus kinnitas Boanase mantlipärijaks eelmisel nädalal. Zelinskiga sõlmiti 2+2 leping, mis hakkab kehtima 1. detsembrist.

«Päris tundmatus kohas ma vette ei hüpanud. Olen Eesti naiste jalgpallil silma peal hoidnud ning mitu naiste kõrgliiga treenerit on mu sõbrad,» rääkis uus peatreener. Olude sunnil on Zelinski korra ka ise naiste jalgpallitreeningust osa võtnud. «Kui mängisin veel Taanis, tuli mul ette üks pikem vigastuspaus ning taastusin Tallinnas. Tegin Flora naiskonnaga ühe treeningu kaasa,» meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles