Rikberg videointervjuus: pool tööd on nüüd tehtud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondis võitis Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri play-offi avamängus võõral väljakul 3:2 Lätit. Kordumatš toimub 9. oktoobril Tondiraba jäähallis.

«Pool tööd on nüüd tehtud,» ütles Eesti libero Rair Rikberg. Mees kiitis ka Jelgavasse sõitnud Eesti fänne: «Lärm oli päris kõva ja ei saanud isegi mängijatega omavahel rääkida, polnud lihtsalt kuulda. Väga fantastiline atmosfäär ja tänud kõigile tulemast. Ootame neid nüüd Tondirabasse.»

Nüüd seisab ees kordusmatš, mis toimub 9. oktooobril Tallinnas. Euroopa meistrivõistlustele pääseb koondis, kes kogub kahe mängu summas rohkem punkte. 3:0 ja 3:1 edu annab võitjale kolm ja kaotajale null punkti, 3:2 edu võitjale kaks ja kaotajale ühe. Kui kahe mängu saldo on meeskondadel võrdne, selgitab edasipääseja 15 punktini mängitav kuldne geim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles