Hamilton nõuab vastuseid: millegipärast juhtub nii ainult minu mootoritega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Mercedese piloot Lewis Hamilton oli mootoririkke tõttu sunnitud tänase Malaisia GP liidripositsioonilt katkestama. Tegemist ei olnud sugugi esimese korraga, kui tal tänavu sarnaseid probleeme tekkis. Vihane britt pöörduski Mercedese poole küsimusega, miks temaga selliseid asju juhtub?

«Meil on sõitjate jaoks nii palju mootoreid, kuid millegipärast kipuvad minu omad pidevalt alt vedama. Keegi peab andma vastuseid, sest see ei ole vastuvõetav. Me võitleme meistritiitli eest ning minu auto mootoritega on pidevalt probleeme. See ei sobi mulle,» ütles Hamilton.

Kuna tema meeskonnakaaslane Nico Rosberg lõpetas täna võidusõidu kolmandana, kaotab Hamilton MM-sarjas talle nüüd 23 punktiga. Hooaja lõpuni jääb veel viis etappi. «Püüan end nüüd koguda ning järgmiseks etapiks valmis olla. Meil on olnud mitmeid otsustavaid sõite ning see oli üks neist. Keegi justkui ei taha, et ma sel aastal maailmameistriks tuleksin, kuid ma ei anna alla,» jätkas Hamilton.

Mercedeses töötav vormelilegend Niki Lauda on Mercedeses pettunud. «Olen nii endas kui Mercedeses pettunud, sest vedasime Hamiltoni alt. See oli suhteliselt uus mootor, kuid me veel ei tea, mis valesti läks. Räägin Hamiltoniga homme lennukis. Võistlus MM-tiitli nimel pole veel läbi. Mingisugust vandenõud ei ole, inimesed töötavad tema heaks ning selliseid asju juhtub,» kinnitas Lauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles