Tippvormi taastanud Balotelli jäi Itaalia koondise ukse taha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Viimasel ajal on taas hästi hakanud minema Itaalia ründajal Mario Balotellil, kes teeb Prantsusmaa kõrgliigas tegusid Nice’i eest. Hoolimata sellest, et mees on nelja mänguga kirja saanud viis väravat, ei kutsunud Itaalia koondise peatreener Giampiero Ventura teda koondisesse.

Viimati kandis Balotelli koondisesärki 2014. aastal.  Paljud arvasid, et näiliselt taas tippvormis olev Balotelli saab koondise eest uue võimaluse, kuid seda veel ei juhtunud. Koondisest jäi välja ka EMil oma kummalise penalti pärast palju tähelepanu saanud West Hami ründaja Simone Zaza.

Itaalia kohtub MM-valiksarjas neljapäeval Hispaaniaga ning kolm päeva hiljem Makedooniaga.

Itaalia koondis:

Väravavahid: Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluigi Donnarumma (Milan), Marria Perin (Genoa).

Kaitsjad: Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Angelo Ogbonna (West Ham), Alessio Romagnoli (Milan).

Poolkaitsjad: Federico Bernardeschi (Fiorentina), Giacomo Bonaventura (Milan), Antonio Candreva (Inter), Domenico Criscito (Zenit), Matteo Darmian (Manchester United), Daniele De Rossi (Roma), Matria De Sciglio (Milan), Alessandro Florenzi (Roma), Ricardo Montolivo (Milan), Marco Parolo (Lazio), Marco Verratti (Paris Saint-Germain).

Ründajad: Andrea Belotti (Torino), Eder (Inter), Manolo Gabbiadini (Napoli), Ciro Immobile (Lazio), Graziano Pelle (Shandong Luneng), Nicola Sansone (Villarreal).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles