Klavan: peame mängijatena kõik peeglisse vaatama, ka mina

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) Eesti koondise särgis mängus Inglismaa vastu.
Ragnar Klavan (vasakul) Eesti koondise särgis mängus Inglismaa vastu. Foto: SCANPIX

Täna kogunes Eesti jalgpallikoondis esmakordselt Martin Reimi käe all. Septembrikuus oli rahvusesinduse juhendajaks veel Magnus Pehrsson, kuid vahepealse ajaga on nii mõndagi muutunud. Koondise kapten Ragnar Klavan tõdes, et august tuleb välja rabeleda üheskoos.

«Oli asju, mis oli hästi ning oli asju, mis oli halvasti. Ei olnud nii, et üks inimene tegi midagi valesti,» tõdes Klavan muudatuse kohta. «Mängijatena peame kõik peeglisse vaatama, ka mina.»

Reedese MM-valikmängu kohta Gibraltariga rääkis Klavan, et midagi lihtsat ees ootamas ei ole. «Tänapäeval oskavad kõik väiksemad meeskonnad hästi kaitsest lähtuvalt mängida. Ühegi koondise vastu ei ole lihtne,» märkis Klavan.

Viimases koondisemängus Bosnia ja Hertsegoviina vastu saadud trauma kohta tõdes keskkaitsja, et mängimist see enam ei sega. «Saab hakkama,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles