Käsipallurid välismaal: Jaanimaal jäi debüüt veel tegemata

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa koondise särgis.
Dener Jaanimaa koondise särgis. Foto: Tairo Lutter

Eesti käsipallikoondise vasakukäelise pommitaja Dener Jaanimaa koduklubi MT Melsungen sai Saksamaa kõrgliigas 31:27 (16:16) võidu Göppingeni üle. Jaanimaa koosseisu ei kuulunud.

Mait Patrail jäi nullile, kui tema koduklubi Hannover-Burgdorf jäi kodus 29:30 alla täiseduga jätkavale Berliini Füchsele.

Füchsel on kuuest mängust kuus ja Flensburg-Handewittil viiest mängust viis võitu. Hannover on kuue punktiga 8. ja Melsungen nelja punktiga 13. kohal.

Saksamaa esiliigas said eestlaste koduklubid kolm kaotust. Jürgen Rooba tööandja HSG Nordhorn-Lingen jäi võõrsil 23:24 alla HSG Konstanzilt. Janar Mägi ja EHV Aue kaotasid võõrsil TV 05/07 Hüttenbergile 27:34. Karl Roosna ja TUSEM Essen olid sunnitud ASV Hamm-Westfalenile alla vanduma 27:29. Roosna viskas kolm, Mägi ühe ja Rooba null väravat.

Liigatabelis on Essen viie punktiga 13., Nordhorn-Lingen nelja punktiga 14. ja Aue kahe punktiga 19. ehk eelviimane.

Islandi kõrgliigas on võidulainel Mikk Pinnoneni tööandja Afturelding, kes oli viimati 27:26 üle FH Hafnarfjordurist. Pinnone viskas 7 väravat. Viiest mängust neli võitnud Afturelding kerkis kaheksa punktiga Islandi kõrgliiga liidriks.

Prantsusmaa käsipalli esiliigas oli joonemängija Armi Pärdi koduklubi Massy kodus Pontault-Combault'st parem 28:26. Kolme vooruga neli punkti teeninud Massy on liigatabelis kolmandal kohal.

Rumeenia kõrgliigas viigistas Martin Johannsoni tööandja Bukaresti Steaua Timisoaraga 26:26. Johannson viskas ühe värava. Liigatabelis on kuue mänguga kaheksa punkti teeninud Steaua kaheksandal kohal.

Soome kõrgliiga neljandas voorus viskas Valdar Noodla ühe värava, kui Helsingi Dicken alistas 34:24 PIF-i. Taavi Tibari kahest väravast ei piisanud, et päästa Siuntiot 20:27 kaotusest BK-46-le. Soomes mängivastest eestlastest resultatiivseim oli Sten Toomla kes viskas GrlFK 35:20 võidumängus Riihimäki Dynamo üle neli väravat.

Tabeliliider on täiseduga jätkav Riihimäki Cocks, kuid GrlFK ja Dicken jäävad maha vaid ühe silmaga. Siuntio on nelja punktiga kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles