Fotod: skandaalne Lochte palub peagi Playboy modellilt kätt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suvel palju meediakära tekitanud USA kuuekordne olümpiavõitja Ryan Lochte on valmis oma Playboy modellist pruudi alatari ette viima. 

Lochte, kes tuli suvel Rios USA teatenelikuga 4x200 meetri vabaltujumises kullale, teatas, et palub peagi oma kallima Kayla Rae Reidi kätt. «Mu pere on minult küsinud, kas ma seda liiga vara ei tee. Kuid kas armastust on võimalik ajaliselt määratleda? Mõistsin, et tema on see õige, pärast seda, kui ta kogu selle jama juures minu selja taha jäi,» ütles Lochte, kes Rio olümpial teenis medalivõidust rohkem tähelepanu kurikuulsa bensiinijaamaskandaaliga.

Paar tutvus 22. jaanuaril ühes Hollywoodi ööklubis. Lochte sõnul kõndisid nad teineteisest VIP ruumis mööda ning ta üritas Reidiga ka juttu teha, ent nende sõbrad tõmbasid neid koheselt eemale. Hiljem kirjutas Lochte Reidile Instagrammis. «Esimesest hetkest saadik tekkis meil klikk. Seepärast teangi, et võin temalt kätt paluda. Teda ei huvita minu kuulsus, ta tahab vaid, et oleksin õnnelik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles