Tallinnas võistlevad maailma tugevaimad mehed

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paremalt esimene Kaido Leesmann ja teine Urmas Sõõrumaa.
Paremalt esimene Kaido Leesmann ja teine Urmas Sõõrumaa. Foto: Eesti Jõutõsteliit

Eile algasid Tallinnas veteranidele jõutõstmise maailmameistrivõistlused. Võistlusel osaleb kokku 242 sportlast ja võisteldakse neljas erinevas vanuseklassis. Eestlastest pääses MM-i starti 13 sportlast.

Veteranide jõutõstmise MM toimub 03. - 08. oktoobril Tallinnas Radisson Meriton Conference & Spa Hotellis (Padiski mnt 4). Sissepääs on tasuta.

Võistluse korraldaja ja Eesti Jõutõsteliidu presidendi Kaido Leesmann-i sõnul on jõutõstmise veteranide MM tõeline spordipidu ja ala jaoks oluline iga aastane tippsündmus. «Kuigi tegemist on veteranide maailmameistrivõistlustega, siis sportlikus mõttes on tegemist väga kõrgetasemelise võistlusega. Jõutõstmine on spordiala, kus paljud sportlased jõuavad oma parimate tulemusteni suhteliselt kõrges vanuses. Ei ole harvad juhused, kui rekordeid purustavad sportlased kellel vanust juba ligi 50 aastat,» rääkis Leesmann

«Nii on ka Tallinnas toimuval MM-il kaasa löömas mitmeid maailmanimesid ja võistluse saab olema kõrgest rahvusvahelisest klassist. Käesolev MM on kindlasti üks suurimaid jõutõstmise võistlusi, mis Tallinnas kunagi on toimunud. Võistlusel osalevate sportlaste ja saabunud taustajõududega koos on võistlusel osalejaid kokku enam kui 500. Võistluse olulisust jõutõstmise rahvusvahelises kalendris kinnitab see, et Eestis on võistlust jälgimas ka Rahvusvahelise Jõutõsteliidu president Gaston Parage. Võistluse avamisel osales ka Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles