Uskumatu jalgpallimäng: viimase sekundi löök keskväljalt tõi võidu

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deyna Castellanos tähistamas võiduväravat.
Deyna Castellanos tähistamas võiduväravat. Foto: Youtube

Jordaanias peetaval naiste U17 vanuseklassi jalgpalli MMil oli Venezuela ja Kameruni vahelise kohtumise lõpp põnevust täis. Lõpuks tõi Venezuelale 2:1 võidu keskväljalt sooritatud pealelöök.

Venezuela asus matši juhtima 23. minutil, kui tabamuse sai kirja Deyna Castellanos. Kamerun jõudis viigini alles matši kolmandal üleminutil, kui palli saatis elegantselt väravasse Alexandra Takounda Engolo.

Venezuelal jäi seejärel ainult pall mängu panna ja sellele pidi kohe järgnema ka lõpuvile. Siiski mindi üritama võitu ning matši avavärava löönud Castellanos lõi palli lahti mängimise järel koheselt ka peale. Mänguvahend maanduski väravas ja tõi Venezuelale 2:1 võidu.

Turniiri avamängus oli Venezuela kaotanud 1:2 Saksamaale. C-alagrupis on kahe vooru järel Põhja-Koreal ja Saksamaal võrdselt 4 punkti. Venezuelal on kirjas 3 ja Kamerunil 0 punkti.

U17 vanuseklassi maailmameister selgub 21. oktoobril.

Vaata kohtumise väravaid FIFA ametlikult Youtube'i kanalilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles