Aastaid Bundesligas mänginud tippjalgpallur jäi vahele hiigelsuure narkolastiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcelo Pletsch.
Marcelo Pletsch. Foto: twitter

Brasiilia politsei teatas, et on vahistanud endise tippjalgpalluri, tänaseks 40-aastase Marcelo Pletschi. Aastaid Saksamaa kõrgliigas mänginud mees jäi võimudele vahele hiigelsuure narkolastiga.

Politsei eriüksus leidis Pletschi käsutuses olnud valge veoauto topeltlaest sadade lehtede jagu kokkupressitud marihuaanat. Kokku oli keelatud ainet sõidukis tervelt 793 kilogrammi. Koos Pletschiga vahistati veel kaks meest, kirjutab Die Welt.

Saksa väljaande sõnul kinnitati neile Brasiiliast, et Pletsch saadeti kohtuotsust ootama Cascaveli eeluurimisvanglasse. Vastavalt kohalikele seadustele ähvardab teda viie kuni 15 aasta pikkune vanglakaristus.

Karjääri algusaastad kodumaal Brasiilias veetnud Pletsch siirdus Saksamaale mängima 1999. aastal, sõlmides lepingu tollal esiliigas pallinud Mönchengladbachi Borussiaga. Kahe hooaja järel tõusis meeskond kõrgliigasse ja nii mängis Pletsch veel neli hooaega seal, siirdudes seejärel aastaks Kaiserslauternisse. Kokku jäi kaitsja arvele Saksamaal 164 liigamängu ja neli väravat.

Seejärel viis Pletschi tee teda Kreeka kõrgliigasse Panioniose meeskonda, kust ta siirdus Küprosele Omonia ridadesse ja lõpetas Euroopa-karjääri 2010. aastal Serbia kõrgliigas Vojvodina klubis. 2011. aastal mängis ta veel ühe hooaja kodumaal Cascavelis ja tõmbas siis karjäärile joone alla. Pärast mängijatee lõppu tegutses Pletsch Die Welti sõnul kodumaal seafarmerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles