Video: tutvu laskesuusatamise hooaja eelviimase etapi rajaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fort Kenti lasketiir.
Fort Kenti lasketiir. Foto: Nordic Focus

Laskesuusatamise MK-sari jätkab täna USAs Fort Kentis, esimesena on kavas meeste 10 km sprint. Tegemist on tänavuse hooaja eelviimase MK-etapiga ning ühtlasi on see viimane sprindivõistlus enne 3. märtsil Hantõ-Mansiiskis algavaid maailmameistrivõistlusi.

Meeste sprint algab täna kell 18.30 ning Postimees.ee toob võistluse käigu operatiivselt lugejateni.

Võistluste ajaks ennustatakse kerget tuult ning 16 külmakraadi.

Rahvusvahelise Laskesuusatamise Föderatsiooni (IBU) heaks töötav radade hindaja Christoph Vassallo sõitis eile läbi Fort Kenti 3,3 kilomeetri pikkuse raja ning kandis pea ümber kaamerat, et huvilised saaksid koos temaga selle raja läbi sõita. Videot saab vaadata SIIT.

Tänaseks meeste sprindiks on stardiprotokolli kantud 74 nime, võistlustulle asuvad ka kolm eestlast – numbri all 37 stardib Priit Viks, Daniil Steptšenko stardinumber on 43 ning Priit Narusk alustab numbri all 65.

Homme kell 18.30 on kavas naiste 7,5 km sprint, kus eestlannadest teeb kaasa vaid Eveli Saue. Laupäeval võisteldakse jälitussõidus ning pühapäeval on kavas ühisstardiga sõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles