Läti viimase kümnendi silmapaistvaim võrkpallur lõpetas karjääri

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Läti viimase kümnendi silmapaistvaim võrkpallimängija Gundars Celitans otsustas 31-aastaselt karjäärile punkti panna. Nagu spordis sageli juhtub, ei lubanud vigastus ka Celitansil kõrgeimal tasemel enam kaasa teha. 

Celitans käis esimesel õlaoperatsioonil juba kaks ja pool aastat tagasi, misjärel ta enam platsile ei pääsenudki. «Arst ütles, et vajan järjekordset lõikust, et taaskord korralikult treenima hakata. Aga seda ma ei taha,» rääkis Celitans Läti uudisteagentuur LETA-le. Seega otsustas ta karjäärist loobuda, sest uus lõikus ei pruugi edu tuua, kirjutas volley.ee.

Lõppenud hooajal oli lootus, et Schenker liigast tuule tiibadesse saanud talent tõmbab selga Saja liigas osaleva Jekabpilsi meeskonna särgi. Kahjuks ei lubanud vigastus ka seda teha.

2012.-2013. hooajal Modena Volley meeskonnas Itaalia kõrgliiga Serie A1 parimaks mängijaks tunnistatud Celitans on mänginud ja tugevas Prantsusmaa, Türgi ja Venemaa liigas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles