Niinemäe: lõpuga olen eriti rahul, eesmärk sai täidetud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa rallil Škoda Fabia R5 auto roolis teise koha välja sõitnud Miko-Ove Niinemäe usub, et tänane tulemus annab talle tulevikuks paremaid võimalusi. Mees jäi oma ralliga väga rahule ja kasutas ära Rainer Ausi eksimuse, et teisele kohale tõusta. Lõpuks oli tema edu Ausi ees 7,4 sekundit.

«Selle lõpuga olin eriti rahul. Eesmärk sai täidetud, soovisime mõned esikolmiku ajad sõita, kuid saime veelgi paremini,» ütles viimase kiiruskatse võitnud Niinemäe. Millal taas R5 autosse saab istuda ja mis tulevikus saama hakkab? «Sellele küsimusele tahaks ise ka vastust teada. Praegu on kõik lahtine ja olen endiselt seisukohal, et kahe nädala jooksul otsustame, mis edasi saab.»

Kas see sõit tulevikku arvestades mingit rolli mängib? «Sajaprotsendiliselt ma ei tea, aga olen enam kui veendunud, et praeguste toetajate koha pealt mängib see suurt rolli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles