Kangert ja Räim MMil meeskonnasõidus kõrgesse mängu ei sekkunud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astana jalgrattameeskond
Astana jalgrattameeskond Foto: GodingImages/GodingImages/Press Association Images

Täna algasid Kataris Dohas jalgratta maanteesõidu maailmameistrivõistlused. Meeskondlikus temposõidus tulid Tanel Kangert ning Astana üheksandale kohale, Mihkel Räim ja Cycling Academy Team olid 12., võitis Etixx – Quick Step.

Etixx – Quick Step sõitis koosseisus Bob Jungels, Marcel Kittel, Yves Lampaert, Tony Martin, Niki Terpstra ning Julien Vermote. Teise koha saanud BMC meeskonda edestas Etixx – Quick Step 12 sekundiga. Kolmanda koha sai Orica-Bikeexchange (+37).

Astana koosseisu kuulunud Kangert sõitis täna koos Dario Cataldo, Jakob Fuglsangi, Andri Grivko, Aleksei Lutsenko ning Hatis Smukulisega. Võitjatele kaotati 40 km pikkusel rajal kahe minuti ja 21 sekundiga, mis andis neile üheksanda koha.

Räim tuli koos Cycling Academy Team’iga 12. kohale, kaotades võitjale 4.25. Kokku oli stardis 17 meeskonda, Rein Taaramäe tööandja Katjuša oli kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles