Reimets ja Kiivikas tõid Soomest medalid koju

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Reimets
Reet Reimets Foto: EKFL

Sellel nädalavahetusel toimus Soomes Lahtis Nordic Fitness Expo. Ürituse raames viidi läbi mitmeid võistlusi, sealjuures ka kulturismi- ja fitnessivõistlus Ben Weider Legacy Cup. Ott Kiivikasele võistluselt hõbemedal kulturismis ja Reet Reimetsale pronksmedal bikiinifitnessis.

Kõige rohkem osalejaid oli bikiinifitnessi erinevates pikkuskategooriates. Eestlastest parima tulemuse tegi Reimets, kes kategoorias kuni 168 sentimeetrit sai pronksi. Samas kategoorias naiste seas sai oma esimesel võistlusel bikiinifitnessis Helena Mang viienda koha.

Kulturismis astus üles kaalukategoorias kuni 90 kilogrammi Kiivikas ning sai hõbemedali, edastades kindlalt kreeklast Igdir Cengizhani, kuid jäädes napilt alla kategooria võitjale hispaanlasele Abel Martinile.

Rannafitnessis läks eestlaste parim tulemus Kaspar Tõnissonile, kes kõige pikemate meeste seas tuli viiendale kohale. Bodyfitnessis sai kuuenda koha Lilian Rannu.

Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: EKFL
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles