Eesti võitis quadide Rahvuste krossil kolmanda koha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Filatov, Kaspar Kangur, Kevin Saar
Martin Filatov, Kaspar Kangur, Kevin Saar Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

Eesti meeskond koosseisus Kevin Saar, Martin Filatov ja Kaspar Kangur võitis Prantsusmaal toimunud quadide Rahvuste krossil kolmanda koha Hollandi ja Prantsusmaa järel.

Esimeses sõidus läksid rajale Kevin Saar (Honda, Pärnu Motoclub, Catwees Honda Racing) ja Martin Filatov (Honda, Kagu MK, Catwees Honda Racing). Saar tuli finišisse neljanda ja Filatov 11. kohaga.

Teises sõidus oli eestlastel kõige enam ebaõnne, kuna kolmas sõitja Kaspar Kangur (Honda, Paikuse MK, Catwees Honda Racing) kukkus ja sai lõpuks 20. koha. Filatov lõpetas kuuendana.

Kolmandas sõidus sai Saar hea stardi ning tõusis sõidu lõpuks koguni teiseks, esimesena lõpetanud prantslane Adrian Mangieu jäi kõigest kolme sekundi kaugusele. Kangur oli selles sõidus kaheksas.

Halvimat tulemust maha arvestades sai Eesti kokku 31 punkti ja kolmanda koha. teise koha saanud Holland (28 p) jäi vaid kolme punkti kaugusele, võitja Prantsusmaa kogus 16 punkti.

«Kõik tegid väga head sõidud,» ütles pärast võistlust Kangur. «Rada oli väga kiire ja tehniline, kus möödumisvõimalust oli väga keeruline leida. Õnneks pidas terve nädalavahetuse kuiva ilma, tsikleid pesime selle aja jooksul vist ühe korra.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles