Uue treeneriga Ventspils on küsimärk

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris võitis TÜ/Rock Ventspilsi meeskonna 89:79.
Oktoobris võitis TÜ/Rock Ventspilsi meeskonna 89:79. Foto: Margus Ansu / Postimees

Rocki korvpallimeeskond sõidab täna Lätti, et laupäeval mõõtu võtta Ventspilsi meeskonnaga.


Sel hooajal oli Rock esimene, kes Balti liigas Ventspilsile meelehärmi valmistas – Läti meeskonna võiduseeria rikuti Tartus 89:79.

Ventspils on seni alla jäänud veel Nevežisele, Rudupisele ja Šiauliaile, see-eest on neil taskus kaksteist võitu nagu Rockilgi.

Võiduprotsendi järgi on Ventspils praegu Balti liigas teisel ja Rock kolmandal kohal.

Oktoobrikuise Tartu-kohtumisega võrreldes on Ventspilsi koosseis omajagu muutunud, lahkunud on Vladimir Stimac ja Chester Mason.

Lisandunud on uus leegionär, jamaikalane Oritseweyinmi Efejuku, paar noort lätlast ning varemgi Ventspilsis pallinud, ent praegu mitte kuigi heas tervislikus seisundis Ronalds Zakis.

Eriti ootamatu uudis tuli aga selle nädala algul – klubi juhtkond otsustas lahti lasta Ventspilsi meeskonna peatreeneri, tartlastelegi tuntud Algirdas Brazyse.

Rocki peatreenerile Indrek Visnapuule tekitabki enim küsimärke Algirdas Brazyse väljavahetamine. «See on nii värske asi, et pole teada, kas sellega kaasnevad ka mingid muutused meeskonna mängustiilis,» sõnas ta.

Rockil ei ole õnnestunud hankida ühtegi videot viimasest nädalast, kus Ventspils juba Guntis Endzelsi käe all eurosarjas ja Läti liigas mängis. Balti liigas kohtus Ventspils viimati jaanuaris Tallinnas Kalev/Cramoga, ent siis juhatas vägesid veel Brazys.

«Treenerivahetus on meile praegu pigem miinus,» nentis Visnapuu, «aga lõppkokkuvõttes on ikkagi mängijad need, kes väljakul mängivad, ja nemad on meil teada.» Eile õhtul saabus veel ka uudis, et vigastada on saanud Ventspilsi keskmängija Saulius Kuzminskas.

«Loomulikult on tegu tugeva meeskonnaga,» lisas peatreener, «Ventspilsi meestega on meil kemplemine kogu aeg käinud. Sügisel õnnestus korraliku mänguga neid võita, peame hommegi väga korraliku esituse tegema, kui neid võita tahame.»

Kell 19.05 algavat kohtumist kannab üle ka telekanal Viasat Sport Baltic. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles