Simpel Session 11 veebiülekanne püstitas uue rekordi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simpel Session
Simpel Session Foto: Mats Kahlström

Läinud nädalavahetusel toimunud Simpel Session 11 HD-ülekannet jälgis veebis rekordilised 370 000 vaatajat. Sel nädalavahetusel saab maailma ühe oodatuima rula- ja BMX-võistluse finaalidele esmakordselt täies mahus kaasa elada ka kodumaise televisiooni vahendusel.

Aasta-aastalt hüppeliselt kasvava populaarsusega Simpel Sessioni veebiülekanne suutis viimasel korral püstitatud rekordi (210 000 vaatajat) ületada ligi kahekordselt: otseülekannet võistluselt jälgis 370 000 inimest, neist enim Venemaal ja Eestis ning suuremates Euroopa riikides. Koos videokordustega otseülekande vahendaja Freecaster.tv keskkonnas kerkis Simpel Session 11 vaatajaarv eelmisel nädalavahetusel kokku umbes poole miljonini.

Lisaks veebiülekandele jõuab tänavune Simpel Session erialaväljaannete ning mitmete suurte spordi- ja uudiskanalite – teiste seas Fuel TV, Extreme Sports Channel, ESPN, Reuters, SNTV jt – veel kümnete miljonite inimesteni üle maailma.

Esmakordselt on Eesti inimestel võimalik Simpel Sessioni põnevamatele hetkedele  täismahus kaasa elada ka teleri vahendusel. Simpel Session 11 rulafinaalid jõuavad ETV2 eetrisse homme, 12. veebruaril kell 19:45 ning trikirattafinaal päev hiljem samuti kell 19:45.

«Tegemist on esimese korraga, kui Eesti televisiooni vahendusel saab näha rula- või BMX-võistluse eestikeelset kommenteeritud ülekannet. Kindlasti annab see võistluselamusele palju juurde just neile huvilistele, kes nende alade kohta veel kuigi palju ei tea. Samas annab kommenteeritud võistlus lisamõõtme ka neile, kes selleaastase Simpel Sessioni vapustavaid finaale teist korda vaatama asuvad,» sõnas üks võistluse peakorraldajatest Risto Kalmre.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles