Kõresaar: Itaalia esiliiga on võrreldes Eestiga teine maailm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Kõresaar.
Kardo Kõresaar. Foto: Loreto Energy Resources

Eesti võrkpalluri Kardo Kõresaare hooaeg Itaalia Serie A2 klubis Loreto Energy Resources pole loodetud moel kulgenud. Üksikutel puhkudel platsile pääsenud Eesti koondise vaateväljas olev nurgaründaja aga olukorra üle väga ei nurise.

«Üldiselt mulle meeldib siin, sest trenni teeme kõvasti ja Itaalia esiliiga tase on võrreldes Eestiga teine maailm,» lausus 23-aastane ja 200 cm pikkune Kõresaar. «Itaalias pole kombeks vahetusi teha. Mõnikord on itaallasest nurgaründaja Ludovico Dolfo miinustes, kuid välja teda ei võeta. Treeningmängudes Serie A1 klubide vastu olen mänguaega saanud ja enda meelest korralikult hakkama saanud.»

Viimati alistas Energy Resources võõrsil Reggio Emilia Edilesse 3:1 (19, 21, -23, 18). Kõresaar platsil ei käinud.

Pärast lühikest kannavigastuspausi on samuti Itaalia esiliigas leiba teeniv Eerik Jago naasnud põhikoosseisu. Tema koduklubi Milano CheBanca kaotas võõral väljakul Sora Globo Bancale 1:3 (-24, 26, -16, -20). Kogu kohtumise kaasa teinud eestlasest nurgaründaja lõi 17 tõstest maha 6. 15 pallingul tuli 4 viga.

Üheksa vooru enne põhiturniiri lõppu hoiab CheBanca tabelis 16 meeskonna konkurentsis 7. ja Energy Resources 10. kohta. Kolmandast kohast lahutab CheBancat kõigest 4 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles